Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener'in ailesine taziye telefonu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Ekim 2022 11:10 - Güncelleme : 05 Ekim 2022 11:41
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Onur Şener'in ailesine taziye telefonu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da bir eğlence mekanının çıkışında öldürülen sanatçı Onur Şener'in ailesine taziye telefonu açtı.

Ankara​'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekanının önünde bir grup tarafından öldürülen Onur Şener​ cinayeti tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Sanatçılar dahil birçok kesimden Şener'in katledilmesine verilen tepki çığ gibi büyümeye devam ederken Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, şüphelilerden İlker Karakaş, Ali Gündüz. ve Semih S., tutuklanmıştı.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da da bugün Onur Şener'in ailesini arayarak taziyelerini ilettiği öğrenildi. Konunun takipçisi olacaklarını söyleyen Erdoğan, ailenin istediği zaman kendisine ulaşabileceğini de aktardı.

ŞÜPHELİLER KAMU GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Öten yandan dün Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Onur Şener'i öldüren iş müfettişleri Ali Gündüz ve İlker Karakaş'ın 2012'de KPSS ile iş müfettişi yardımcısı olarak atandıkları belirtilirken kamu görevinden uzaklaştırıldıkları duyurulmuştu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...