Tgrt Haber

Erdoğan'dan TCG Anadolu paylaşımı: Türkiye'nin en önemli nişanelerinden biri

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, AA
24 Eylül 2022 18:45 - Güncelleme : 24 Eylül 2022 18:52
Fotoğraf (AA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Deniz Kuvvetleri'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu’ya ilişkin paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında, "Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye'nin en önemli nişanelerinden biri, yerli ve milli uçak gemimiz TCG Anadolu" dedi.

Fotoğraf (AA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, havadan incelediği TCG Anadolu​'ya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan, Sakarya​'daki programlara katılmak için helikopterle yaptığı yolculuk sırasında, Türkiye​'nin en büyük savaş gemisi olan TCG Anadolu'ya havadan yaptığı incelemeye ilişkin fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı.

EN ÖNEMLİ NİŞANELERDEN BİRİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında, "Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye'nin en önemli nişanelerinden biri, yerli ve milli uçak gemimiz TCG Anadolu..." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1573681413144051712

Kaynak: TGRT Haber, AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...