Tgrt Haber

Erdoğan'ın alnından öpen çocuktan dram çıktı!

09 Ocak 2015 12:06
Erdoğan'ın alnından öpen çocuktan dram çıktı!

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı alnından öpen küçük çocuğun annesini, gözünün önünde gerçekleşen bir bombalı saldırıda kaybettiği ortaya çıktı.

Suriye'de olduğunu söylemesi üzerine, Rua ve kardeşleri Türkiye'ye getirildi. Malatya Vali Yardımcısı Latif Memiş, Türkmen meclisi ile görüşerek çocukların yerini tespit etti. Amcası tarafından sınıra getirilen 4 çocuk MABEK'e alındı. 2 yıldır kampta kalan Rua, okuyup doktor olmak istiyor. Babasını çok özlediğini söyleyen Rua, "Allah babamın yardımcısı olsun, babam gelecek, bizi Suriye'ye götürecek. 4 yıldır babamı göremiyorum. Onu çok seviyorum" dedi.
4 OĞLU VE 3 GELİNİ ÖLDÜ
Babaanne Hadice Musa ise 4 oğlunu ve 3 gelinini savaşta kaybettiğini ifade ederek, "Türk milletinden Allah razı olsun, görülmemiş bir ilgi görüyoruz. Ben 70 yaşındayım, bu kadar ilgi görmedim şimdiye kadar. İnşallah ülkemize geri döneriz, bu savaşlar biter" şeklinde konuştu. 4 yıldır babasını göremeyen ve annesini bombalı bir saldırıda kaybeden Rua ise etrafına gülücükler dağıtıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nu çok sevdiğini söyleyen Rua, tek isteğinin ülkesine dönmek olduğunu ifade etti.(Haber7)

 
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...