Tgrt Haber

Eren Abluka-2 Operasyonu: 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Editör: Anday Celayir / Kaynak: Anadolu Ajansı
21 Nisan 2022 19:49 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 19:52
İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka-2 Operasyonu'nda, Hakkari Karanlık Dağı bölgesinde 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığı bölgede operasyonların devam ettiğini belirtti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu'nun başlatılmıştı. Pençe Kilit operasyonun ardından terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla Eren Abluka-2 Operasyonu başlatıldı. Operasyonda terör örgütüne ağır darbeler indirilmeye devam ediliyor.

GELİYOR GELMEKTE OLAN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "PKK dağıldıkça, terörist elebaşıları çırpınıyor. Geliyor gelmekte olan. Eren Abluka Operasyonu'nda, Hakkari Karanlık Dağı bölgesinde jandarmamızın, SİHA-İHA ve Hava Kuvvetleri desteğiyle 4 terörist etkisiz. Bu ülkenin kahraman evlatlarından Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1517175544017829888

İçişleri Bakanlığı da bölgede operasyonların devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...