Tgrt Haber

Son dakika: Eren Abluka-32 operasyonu başlatıldı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
08 Ağustos 2022 09:49 - Güncelleme : 08 Ağustos 2022 09:55
Son dakika: Eren Abluka-32 operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığınca Bitlis’te 520 personelin katılımıyla Eren Abluka-32 Şehit Güvenlik Korucusu Ekrem Akkaya Operasyonu başlatıldı. Operasyonun ilk gününde 4 sığınak/barınak imha edildi

PKK​ terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Bitlis​ İlinde “Eren Abluka-32 (Bitlis-Van-Azapşarı) Şehit GK Ekrem Akkaya" Operasyonu başlatıldı.

520 PERSONEL 51 OPERASYONEL TİM GÖREVLİ

Bitlis İl Jandarma​ Komutanlığı ve Van İl Jandarma Komutanlığınca müştereken gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Özel Harekât (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 520 personel 51 operasyonel tim görev alıyor.

Son dakika: Eren Abluka-32 operasyonu başlatıldı

SIĞINAK VE BARINAKLAR İMHA EDİLDİ

Operasyonun ilk gününde; Bitlis Hizan İlçesi Azapşar mahallesi kırsalında gerçekleştirilen arama tarama sonucunda BTÖ mensuplarının kullandığı 4 sığınak ve barınak tespit edildi.

Tespit edilen sığınak ve barınaklarda ele geçirilen çok miktarda gıda, yaşam, temizlik malzemesi imha edilirken sığınak ve barınaklar kullanılamaz hale getirildi.

Son dakika: Eren Abluka-32 operasyonu başlatıldı

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka​ Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...