Tgrt Haber

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Abluka-9 operasyonu başlatıldı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
05 Kasım 2022 12:24 - Güncelleme : 05 Kasım 2022 12:44
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Abluka-9 operasyonu başlatıldı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te 570 personelin katılımıyla “Eren Abluka Sonbahar-Kış 9 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu'nun başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı, PKK​ terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Bitlis​ ilinde “Eren Abluka Sonbahar-Kış-9 (Bitlis-Merkez-Çeltikli/Tanrıyar) Şehit J.Tğm.Baki Koçak Operasyonu”nun başlatıldığını duyurdu.

OPERASYONDA 570 PERSONEL 43 OPERASYONEL TİM GÖREV ALIYOR

Bitlis İl Jandarma​ Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 570 personel 43 operasyonel tim görev alıyor. 

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...