Tgrt Haber

Son dakika! İçişleri duyurdu: Diyarbakır'da Eren Kış-21 operasyonu başlatıldı

07 Şubat 2022 10:02
Operasyonda jandarma komando timlerinden oluşan 400 personel görev alıyor

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da Eren Kış-21 operasyonu başlatıldı. Operasyonda jandarma komando timlerinden oluşan 400 personel görev alıyor.

Operasyonda jandarma komando timlerinden oluşan 400 personel görev alıyor

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Kış Operasyonları, halkın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Kahraman Mehmetçik, kış üstlenmesindeki teröristleri Ara-Bul-Yok et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, başta eylem olmak üzere her türlü hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla operasyonda görev alıyor.

400 PERSONEL GÖREV ALIYOR

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Diyarbakır İlinde “EREN KIŞ-21 (DİYARBAKIR-ŞENLİK) JANDARMA ER MAHMUT DERİN” Operasyonu başlatıldığı duyuruldu.

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Komando timlerinden oluşan (400 personel [(14) operasyonel tim] görev alıyor.

İNANÇLI ve KARARLI

Açıklamanın devamında, "Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor" ifadelerin yer verildi

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...