Tgrt Haber

Seçim dönemindeki çıkışları ile dikkat çeken Ersan Şen kime oy vermediğini açıkladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sözcü TV
16 May 2023 06:11 - Güncelleme : 16 May 2023 06:16
Seçim dönemindeki çıkışları ile dikkat çeken Ersan Şen kime oy vermediğini açıkladı

Yaptığı çıkışlarla gündem olan ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itiraz eden isimlerden olan hukukçu Ersan Şen 14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini inandıramadığını söyleyerek oy verdiğini ifade etti.

Türkiye​ 14 Mayıs seçimlerinin ardından ikinci tura gidiyor. Cumhurbaşkanlığı​ seçiminde yüzde 50+1 şartına hiçbir adayın ulaşamaması sonrası 28 Mayıs​'ta sandıklar bir kez daha kurulacak. Meclis’te çoğunluğu elden eden Cumhur İttifakı büyük bir motivasyonla sandık başına giderken muhalefet kanadında ise hüzün hakim.

ERSAN ŞEN KİME OY VERMEDİĞİNİ AÇIKLADI

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan ve yaptığı konuşmalarla gündem olan Hukukçu Ersan Şen katıldığı Sözcü TV canlı yayınında 14 Mayıs seçimlerini değerlendirdi. Ersan Şen, Kandil'den HDP'den ABD'den gelen Millet İttifakı'na destek mesajları ve Muharrem İnce'nin adaylık çekilme sürecini göz önüne alındığında Kılıçdaroğlu'nun güven vermediğini savundu.

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu​'na oy vermediğini söyleyen Ersan Şen, şu ifadeleri kullandı:

Beni ikna edemedin kardeşim sınıfta kaldın. Ben vermedim! Sen benden alamazsan kimden alacaksın.

Kaynak: Sözcü TV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...