Tgrt Haber

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu benzinin parlamasıyla az kalsın yanıyordu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Temmuz 2024 03:44 - Güncelleme : 14 Temmuz 2024 03:50

Vali Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yapılan kamp etkinliklerinde ateş yakmak isterken alevin parlamasıyla yanmaktan son anda kurtuldu.

Off-roadçıların buluştuğu Ergan Dağı etekleri kamp​ etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Kamp ateşi yakılarak etkinlik başlatılacakken küçük bir kaza atlatıldı.

Erzincan​ Valiliği uhdesinde İl Özel İdaresinin son 1 yıl içerisinde yaptığı yatırımlarla yıldızı her geçen gün parlayan Ergan Dağı Kayak Merkezi yaz etkinlikleri kapsamında bugün off-road tutkunlarını, karavancıları ve kampçıları ağırladı. Türkiye'nin birçok ilinden Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne gelen off-road tutkunları ve kampçıları Vali Hamza Aydoğdu karşıladı. Etkinlik öncesi dev kamp ateşi yakıldı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu benzinin parlamasıyla az kalsın yanıyordu - 1. Resim

Kamp ateşini tutuşturan Vali Aydoğdu, benzinin etkisiyle ateşin bir anda parlamasıyla irkilerek geri çekildi ve yanma tehlikesi atlattı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu benzinin parlamasıyla az kalsın yanıyordu - 2. Resim

Dev ateşin etrafında toplanan misafirler geceyi kamp yaparak geçirdiler.
Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte havai fişek gösterisi Erzincan semalarını aydınlattı. Vatandaşlar, Barış Polat konseriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik keyfi yaşadılar. Başka illerden gelen misafirlerle görüşen Vali Aydoğdu, vatandaşlara iyi eğlenceler diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...