Tgrt Haber

Erzincan'da cenaze yolunda feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

16 Aralık 2022 08:53 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 09:14
Erzincan'da cenaze yolunda feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

Erzincan'da gece yarısı yoldan çıkan bir otomobil şarampole yuvarlandı. Feci kazada 3 kişi can verdi, 2 kişi de yaralandı. Öte yandan kaza geçiren ailenin, kalp krizi sonucu vefat eden eski Otlukbeli Belediye Başkanı Abdullah Altundal'ın cenazesine katılmak üzere kente gelen akrabaları olduğu öğrenildi.

Cenaze töreni için İstanbul​'dan Erzincan​'a giden aile trafik kazası​ geçirdi. Kazada ölü ve yaralılar var.

Yunus C'nin (48) kullandığı 34 EGU 09 plakalı SUV tipi araç, Erzincan-Erzurum kara yolu Kargın beldesi çıkışında yoldan çıkarak şarampole devrildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ AĞIR YARALI

Kazada Figen C. (43), Medaim Ö. (66) ve Doğukan A. (17)olay yerinde hayatını kaybederken,sürücü Yunus C. ile Abdülkerim C. (57) ağır yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Tercan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erzincan'da cenaze yolunda feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı

CENAZE TÖRENİ İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI

Öte yandan kaza yapan ailenin, İstanbul'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve memleketi Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine defnedilmek üzere getirilen eski Otlukbeli Belediye Başkanı Abdullah Altundal'ın cenaze konvoyunda bulunan akrabaları olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...