Tgrt Haber

Erzincan'da korkunç kaza! 1 ölü, 9 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
26 Ocak 2024 19:44 - Güncelleme : 26 Ocak 2024 19:46
Erzincan'da korkunç kaza! 1 ölü, 9 yaralı 

Erzincan-Sivas karayolunda meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile içerisinde askerlerin bulunan midibüs kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 9 kişi yaralandı. 

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, saat 13.00 sıralarında Erzincan​ - Sivas​ karayolu Teknecik köyü girişinde korkunç bir kaza​ meydana geldi.

YENİ ALDIKLARI ARAÇLA KAZA YAPTILAR

Edinilen bilgiye göre, bugün yeni aldıkları 03 AYY 598 plakalı araçla hafif ticari araç ile mahkum nakli yaptıktan sonra dönen içerisinde askerlerin ve 2 sivilin vatandaşın bulunduğu 54 AFH 520 plakalı Isuzu marka midibüs çarpıştı. 

Erzincan'da korkunç kaza! 1 ölü, 9 yaralı 

Kazada çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç şarampole uçtu. Hurdaya dönen Fiat marka hafif ticari araçtaki Yakup Demir olay yerinde hayatını kaybetti. 

3 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK 

6’sı asker toplam 9 yaraladı da kaza mahalline sevk edilen ambulanslarla Refahiye Devlet Hastanesi ve Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 

Erzincan'da korkunç kaza! 1 ölü, 9 yaralı 

Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...