Tgrt Haber

Erzurum'da kar yağışı başladı! Palandöken beyaza büründü

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ekim 2024 10:25 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 10:38

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından yurt genelinde sıcaklıklar hızla düştü. Erzurum'un Palandöken Dağı'na kar yağdı. Zirve beyaza bürünürken sıcaklıklar da eksiye düştü.

Meteoroloji​ Genel Müdürlüğü sıcaklıkların düşeceğini ve sağanak yağışın hakim olacağı konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan uyarıların ardından yurt genelinde hava sıcaklıkları aniden düştü. Soğuk havanın ve kar​ yağışının eksik olmadığı Erzurum​'da ise yılın ilk karı yağdı. 

KENT MERKEZİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI 

Dün akşam saatlerinde başta kent merkezi olmak üzere etkili olmaya başlayan sağanak yağış​, gece saatlerinde yer yer kar yağışına döndü. Palandöken Dağı'nın zirvesi beyaza büründü.Erzurum'da kar yağışı başladı! Palandöken beyaza büründü - 1. Resim

SICAKLIKLAR EKSİLERE DÜŞTÜ

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün verilerine göre; dün gece Erzurum kent merkezinde sıcaklık 8,8 olarak ölçülürken Doğu Anadolu Gözlemevi'nde termometre -0,6'yı gösterdi. Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Erzurum'da kar yağışı başladı! Palandöken beyaza büründü - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe 2 Ekim 2024 14:28

Sonunda biraz hava soğuyor, terlemenin artık bittiği günler gelmiş demek ki

Sonraki Haber Yükleniyor...