Tgrt Haber

Erzurum'da hastane önünde silahlı satırlı kavga! Çok sayıda gözaltı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / Anadolu Ajansı
28 Ağustos 2023 10:47 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 10:47
Erzurum'da hastane önünde silahlı satırlı kavga! Çok sayıda gözaltı var

Erzurum'da 2 farklı yolcu minibüsü firmasının çalışanları, müşteri kapma yarışı yüzünden birbirine girdi. Silahlı ve satırlı kavgada 2 kişi yaralanırken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Erzurum​'da iki grup arasında çıkan tartışma​ sonrası ortalık bir anda savaş alanına döndü. Silah​ seslerinin yükseldiği kavgada yaralıların ve gözaltıların olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre; Iğdır-Erzurum seferleri yapan 2 yolcu minibüsü firması çalışanları arasında müşteri taşıma sebebiyle Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde çıkan tartışma; silahlı, satırlı ve sopalı kavgaya dönüştü.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kavgada yaralanan 2 kişi, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.

Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı.

Kaynak: TGRT Haber / Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...