Tgrt Haber

Esenyurt Devlet Hastanesi yangın paniği! Hastalar tahliye ediliyor

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Ekim 2024 11:31 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 12:51

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde çıkan yangın büyük panik yaşattı. Hastanenin kadın doğum polikliniğinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun duman nedeniyle hastalar tahliye edildi, ameliyatlar ertelendi. Olay yerine itfaiye ekiplerinin ulaşmasıyla yangın kısa sürede kontrol altına aldı.

Esenyurt Devlet Hastanesi'nde korku dolu anlar yaşandı. Hastanenin poliklinik bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. Hastalar tahliye​ edilirken itfaiye​ ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Esenyurt Devlet Hastanesi yangın paniği! Hastalar tahliye ediliyor - 1. Resim

HASTALAR BÜUYÜK PANİK YAŞADI

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Kadın doğum bölümünde elektrik pano sonunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Poliklinik bölümünü kaplayan dumanlar nedeniyle hastalar tahliye edildi. Vatandaşlar ve hastalar büyük panik yaşadı.

Olay yerine çevre hastanelerden sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

AMELİYATLAR İPTAL OLDU

Hastanedeki bazı ameliyatların iptal olduğu öğrenildi. Hasta Muhammet Esmer, "Patlama sesi geldi. Duman Kadın Doğum bölümünde vardı sonra her yeri boşalttılar" dedi.

Esenyurt Devlet Hastanesi yangın paniği! Hastalar tahliye ediliyor - 2. Resim

Yangından dolayı ameliyatının iptal olduğunu belirten Murat Özbilmiş, "Cerrahi bölümünde Ameliyat için sıranın gelmesini bekliyorduk. Doğum hanenin olduğu bölümde kablodan yangın çıktı. Duman yoğunlaşmaya başladı. Bizi biraz beklettiler sonra komple dışarı çıkardılar. Tedbir amaçlı ameliyatımız iptal edildi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe14 Ekim 2024 11:39

Ne kadar korkunç bir durum böyle, hastanede yangın çıkmış demek ki Allah hepimizi korusun

Sonraki Haber Yükleniyor...