Tgrt Haber

Esenyurt’ta akrabalar arasındaki silahlı çatışmada ortalık savaş alanına döndü!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2024 00:46 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 00:48

Esenyurt’ta husumetli akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı. Savaş alanının aratmayan olayda 3 yaralı olduğu öğrenildi. Polis, kavga ile ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul​ Esenyurt’ta husumetli akrabalar​ arasında silahlı çatışma​ çıktı. Çıkan çatışmada ortalık birbirine girerken 3 kişi yaralandı. Olay, saat 22.00 sıralarında İstanbul Esenyurt​ Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Esenyurt’ta akrabalar arasındaki silahlı çatışmada ortalık savaş alanına döndü! - 1. Resim

KURŞUNLAR HAVADA UÇUŞTU

İddiaya göre aralarında önceden husumet olan akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı. Cadde üzerinde kurşunlar havada uçuşurken ortalık birbirine girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Esenyurt’ta akrabalar arasındaki silahlı çatışmada ortalık savaş alanına döndü! - 2. Resim

3 YARALI!

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önemli alırken olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı.

Emniyet güçleri kavga ile ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...