Tgrt Haber

Esenyurt'ta dehşet dolu dakikalar! Sosyal medyadan tanıştığı kişi kabusu yaşattı! Evine zorla girip genç kadına saldırdı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Eylül 2024 15:30 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 15:34
Esenyurt'ta dehşet dolu dakikalar! Sosyal medyadan tanıştığı kişi kabusu yaşattı! Evine zorla girip genç kadına saldırdı

İstanbul Esenyurt’ta Emine Gökçe isimli kadın sosyal medyadan tanıştığı Tolga Han S. tarafından evine zorla girilerek darp edildi. Genç kadına yumruk ve tekmelerle saldıran adam güvenliğin gelmesiyle canını zor kurtardı. Kendisine aşık olduğunu iddia ettiği adam tarafından darp edilen Gökçe yaşadığı dehşeti böyle anlattı...

Dehşete düşüren olay İstanbul Esenyurt’ta yaşandı. Tolga Han S. isimli şahıs sosyal medyadan tanıştığı Emine Gökçe'nin evine zorla girip genç kadını tekme ve yumruklarla dövdü. Ölümden dönen kadın yaşadığı dehşet anlarını anlattı.

MUSLUK DEĞİŞTİRME BAHANESİYLE GELDİ

Dün akşam saatlerinde musluk değiştirme bahanesiyle Emine Gökçe'nin evine gelen, evde olmaması üzerine ise tehdit​ mesajları atan Tolga Han S., bir süre bekledikten sonra daireden ayrılarak beklemeye başladı. Gökçe'nin eve dönmesinin ardından ise bulduğu ilk fırsatta eve zorla girip kadını dakikalarca dövdü. 

Esenyurt'ta dehşet dolu dakikalar! Evine zorla girip genç kadına saldırdı - 1. Resim

Saldırganın kendisine aşık olduğunu iddia eden Emine Gökçe, "Sosyal medyada tanışmıştık. Yan sitemizde oturuyordu, ben onu normal bir arkadaş olarak görüyordum ama onun bana duygusal bağları varmış, bilmiyordum. 4 aylık bir arkadaşlığımız vardı, 2 ay önce bir tartışma yaşadık, konuşmuyorduk. 2 ay sonra benim yanıma geleceğini söyledi. Bende evde durmadım, görüşmek istemiyordum. Gelmiş buraya evde 2 saat beklemiş. Bana mesajlar attı, evdeyim seninle görülecek hesabım var senden intikam alacağım diyerek tehditler yağdırdı. Ben onu uyarmama rağmen ‘Evimden git polisle geleceğim, dememe rağmen saat 10’a kadar beklemiş beni. Sonrasında arkadaşım beni aradı ,Gökçe gitti gelebilirsin dedi.


"KENDİMİ SAVUNMAK İÇİN ELİME BIÇAK ALDIM"

Sonra ben arkadaşımla otururken marketten sipariş verdik, arkadaşımda sipariş geldi zannederek kapıyı açtı. O da içeriye girdiği gibi kapıyı üzerimize kilitledi. Beni burada cezve ile darp etti. Arkadaşım nasıl kurtuldu bilmiyorum. Elime bıçak aldım kendimi savunma amaçlı ama zarar vermedim. O sırada güvenlik geldi. Beni burada tekmeleyip yumrukladı.

Esenyurt'ta dehşet dolu dakikalar! Evine zorla girip genç kadına saldırdı - 2. Resim

Güvenliklerde tutamıyordu hayvan gibi bir insan. Neden yaptı bilmiyorum. 2 ay önce olan bir tartışma yüzünden neden benim evimi basıyorsun? Sonra elinden kurtuldum ve ona saldırdım. Saldırdıktan sonra beni boynumdan tutup odama attı orada darp etti. Zaten kameralarda ilk anlar yok. İlk geldiğinde de beni darp etti. Sonra bende polisi aradım. Polisler buraya gelmeniz gerekiyor dedi gidip ifade verdim. Beni darp ettiği için, tehdit ettiği için ve evime zorla girdiği için şikayetçi oldum. Gereken her şeyi yapılmasını istiyorum. Ben burada ölebilirdim benim iki tane evladım var. Gereken neyse yapılsın istiyorum cezası neyse çeksin” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin13 Eylül 2024 15:09

Bu neyin nesi be insanlık hali yok böyle, bir kadına nasıl böyle davranılır

Sonraki Haber Yükleniyor...