Tgrt Haber

Esenyurt’ta göçmenler ve kaçakçılar arasında kavga çıktı: 3 kişi bıçakla yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ekim 2022 11:35 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 11:43

İstanbul Esenyurt’ta sokak ortasına bırakılan göçmenler ile kaçakçılar arasında kavga çıktı. 'Konum' nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonucu çıktığı öğrenilen bıçaklı kavgada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaçak göçmenler polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralanan göçmenler hastaneye sevk edildi.

İstanbul​ Esenyurt’ta sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda  göçmen kaçakçılığı yapan grup ile minibüsle getirdikleri yabancı uyruklu göçmenleri sokak ortasına bıraktı. Yaşanan anlaşmazlık sonucu göçmenler ile kaçakçılar arasında tartışma​ çıktı ve olay bıçaklı kavgaya döndü. Kaçakçılar ellerindeki kesici aletlerle göçmenlere saldırdı. Yaşanan olayda 1’i ağır 3 kişi yaralanırken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KAÇAKÇILAR BIÇAKLA SALDIRDI

Kaçakçılar polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken olaya şahit olan vatandaşlar “Saat 04.00 sıralarında iki araç buraya geldi. Şahısları tanımıyorum. Burada yabancı uyruklularla tartıştılar ve kavga ettiler. 3 kişiyi bıçakladılar. Daha sonra arabaya binerek gittiler. Polisler ve ambulans ekipleri geldi. Olayın ne olduğunu bilmiyoruz” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...