Tgrt Haber

Esenyurt'ta otopark kapısına çarpan sürücü 3 kişiyi yaraladı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
29 Ekim 2022 15:10 - Güncelleme : 29 Ekim 2022 15:17

İstanbul’da kimliği belirlenemeyen bir sürücü otomobiliyle bir oto galeri sitesinin otopark kapısına çarptı. Yoldan geçen 3 kişiyi yaralayan kaza sonrasında sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı.

İstanbul​ Esenyurt’ta Gökevler Mahallesi'ndeki bir oto galeri sitesinde meydana gelen olayda aracıyla çıkmak isteyen ve kimliği henüz belirlenemeyensürücü, sitenin bu sırada kapalı olan demir otopark kapısına hızla çarptı.

3 KADINA ÇARPTI SONRA KAÇTI

Çarpmanın şiddetiyle yerinden fırlayan demir kapı, bu sırada kaldırımda yürüyen 3 kadına çarparak  yaralanmalarına neden oldu. Kaza yapan sürücü, daha sonra durmayarak aracıyla olay yerinden kaçtı.

Yaralanan kadınlar, çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerinde plakalarından birisini de düşüren sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...