Tgrt Haber

Esenyurt'ta yine olay: Silahlı ve döner bıçaklı kavgada yaralılar var

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Ağustos 2023 20:39 - Güncelleme : 08 Ağustos 2023 20:43

Esenyurt'ta oyun oynayan çocukların kavgasına aileler karışında olay büyüdü. Silah ve döner bıçağının kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Kavga nedeniyle mahalleye özel harekat ve çevik kuvvet polisleri sevk edildi.

Tekel bayi katliamı sonrası gözler yineEsenyurt'ta yaşanan olaylara çevrildi. Esenyurt'taki Pınarbaşı​ mahallesinde çocuklarının kavgasına ailelerin de karışmasıyla, ortalık savaş alanına döndü. Silah​ ve döner bıçaklarının kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, Pınar Mahallesi'nde, sokakta oynayan çocukların kavga​ ettiğini gören iki aile arasında tartışma yaşandı. Aileler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga eden taraflardan biri silahla havaya ateş etmeye başladı. Sopa ve döner bıçaklarının kullanıldığı kavga devam etti. Ailelerin kavgasını gören mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen özel harekât ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Kavgaya karışan ailelerden 1 kişi silahla, 2 kişi ise döner bıçağıyla boynundan yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralanan 3 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...