Tgrt Haber

'Eşime neden selektör yaptın' takibi kamerada! Tehditler savurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2024 10:38 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 15:20

Kağıthane'de bir sürücü seyir halindeyken sinyal vermeyen kadın sürücüye selektör yapması yüzünden, şoförün eşi tarafından tehdit edildi.

Kağıthane​ Talatpaşa Mahallesi'nde seyir halindeyken sinyal vermeyen kadın sürücüye selektör yaparak uyaran adamın, kadının eşi tarafından takip edilerek tehdit edildiği anlar kamera kayıtlarına geçti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde işten çıkan Eyüp A., evine gitmek üzere aracıyla yola koyuldu. Sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada 34 TE 2561 plakalı otomobilin sürücüsü kadın, sinyal vermeden sokaklara dönüş yaptı. Birkaç kez bu şekilde dönüş yaptığı için arkasından seyreden Eyüp A., kadına selektör yaptı.

'Eşime neden selektör yaptın' diye evine kadar takip edip saldırdı - 1. Resim

EŞİNE SELEKTÖR YAPTI DİYE TEHDİTLER SAVURDU

Ardından kadının önüne geçen sürücü evine doğru devam etti. Sürücü Eyüp A., evinin önüne gelip aracını park ettiği esnada kadının eşi aracıyla yanına geldi. Araçtan inen adam, Eyüp A. ile “eşime neden selektör yaptın” diyerek tartışmaya başladı. Tartışma esnasında iddiaya göre adam, Eyüp A.’yı tehdit ettikten sonra ayrıldı. İlginç olay kameralara yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

'Eşime neden selektör yaptın' diye evine kadar takip edip saldırdı - 2. Resim

O ANLARI ANLATTI: 'ARACIMDA KAMERA VAR BAKALIM' DEDİM

Kadının eşi tarafından tehdit edilen akademisyen Eyüp Ayan o anları İHA’ya anlattı. Ayan, “Okmeydanı’nda aşağıya doğru inerken önümde bir araç seyir halindeydi. Ben de arkasından ilerliyordum. Sonrasında dik bir yokuşa geldiğinde yavaşlayarak sağa doğru döndü. Sağa dönerken herhangi bir sinyal vermediği için ben de selektör yaptım. Sonra yoluma devam ederken bu arkadaş peşime takılıyor. Beni 2 buçuk kilometre takip ettikten sonra yanımda durdu. Ben de bir şey soracağını düşünerek camı açtım. Arkada bulunan araçların korna çalmasıyla arkadaş devam etti. Ardından ileriden dönerek tekrar geri geldi. ‘Kardeşim, sen benim karıma nasıl selektör yaparsın?’ dedi. ‘Bir hatam varsa kusura bakmayın, aracımda kamera var, isterseniz bakalım’ dedim. Bunun üzerine adam, ‘Senin karına selektör yapsalar nasıl olur?’ tarzında bir cevap verdi” dedi.

"DÜKKANINIZI BAŞINIZA YIKARIM' DEDİ"

“Ben tartışma olmaması açısından sakin kaldım” diyen Ayan, sonrasında yandaki dükkanı da benim sanarak esnafa, ‘Sizin dükkanlarınızı başınıza yıkarım’ dedi. Ben, hata bendeyse özür dilediğimi söyledim. ‘Benden özür dilemeyeceksin, eşimden dileyeceksin’ diyerek beni eşinin yanına götürdü. Ben eşine, ‘Ablacığım, ben selektör yaptım ama sanırım sen yanlış anlamışsın’ dedim. O da, ‘Önemli değil’ diyerek cevap verdi. Kendisinden şikayetçi olmayı düşünmedim. Ben sosyal medyada bu yüzden paylaştım. Trafikte selektör vermek ne anlama geliyor? Ben anlamadım” diye konuştu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...