Tgrt Haber

Eşini evde bulamayınca mahalleliye dehşeti yaşattı: Kurşunları peş peşe ateşledi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 08:57 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 09:10

Konya’da bir adam tartıştığı eşini evde bulamayanınca önce babasıyla tartıştı sonra evin camından atlayıp sokak mahalleliye dehşeti yaşattı. Av tüfeği ile peş peşe ateş açan adam gözaltına alınırken de ekip aracını tekmeledi.

Konya'da gece saatlerinde 4 katlı bir binanın 1. katında yaşanan olayda, Alparslan A., eşiyle tartıştıktan sonra evi terk etti. Saatler sonra eve gelen Alparslan A., eşini evde bulamayınca babası A.A. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından evde bulunan av tüfeğini alan Alparslan A., babasını odaya kilitledi.

BABASINI ODAYA KİLİTLEDİ, CAMDAN ATLADI

Camdan dışarıya atlayan şahıs yanında bulunan av tüfeği ile havaya rastgele ateş açtı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildiren babanın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekiplerini gören Alparslan A., tekrar evine çıktı. Bir süre polise karşı koyan şahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 

GÖZALTINA ALINIRKEN POLİS ARACINI TEKMELEDİ

Olay yerine ulaşan polis ekiplerini gören Alparslan A., tekrar evine çıktı. Bir süre polise karşı koyan şahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu öğrenilen Alparslan A., ekip aracına alındığı sırada polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Polis aracını tekmeleyen şüpheliyi polisler sakinleştirmek için büyük çaba harcadı.

Eşini evde bulamayınca mahalleliye dehşeti yaşattı: Kurşunları peş peşe ateşledi

Alparslan A. daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesine, ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...