Tgrt Haber

Her detayı vahşet! Eşini öldürdü ardından aracıyla beraber kendini ateşe verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Kasım 2022 23:50 - Güncelleme : 19 Kasım 2022 00:09
Her detayı vahşet! Eşini öldürdü ardından aracıyla beraber kendini ateşe verdi

Ankara'da eşini katleden bir adam, olay yerinden kaçtıktan sonra kendini aracının içinde ateşe vererek intihar etti.

Ankara​'da yaşanan olay kelimenin tam anlamıyla kan dondurdu. Yenimahalle ilçesinde yaşanayan 37 yaşındaki Yaşar. Ç. tartıştığı eşi Zülfü Ç.'yi silahla kurşun yağmuruna tuttu. Cani koca daha sonrasında kayıplara karıştı.

ARACININ İÇİNDE KENDİSİN ATEŞE VERDİ

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, olay yerine yakın boş bir arazide otomobil içerisinde patlama bilgisi aldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler Yaşar Ç.'nin içinde bulunduğu otomobili ateşe vererek intihar ettiğini belirledi.

Yaşar Ç.'nin ve öldüğü belirlenen karısı Zülfü Ç.'nin cenazeleri Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bir dost19 Kasım 2022 02:28

Kendi halinde kimseye zararı olmayan sevecen güler yüzlü iyi niyetli bir insandı.. neden böyle bişey yapar akıl almaz.. çocuklarının Allah yardımcısı olsun..

Sonraki Haber Yükleniyor...