Tgrt Haber

Eşini rahatsız eden adamı kafasını taşla ezerek öldürdü!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Haziran 2023 08:24 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 08:50
Eşini rahatsız eden adamı kafasını taşla ezerek öldürdü!

Denizli’de eşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü kişinin araçla önünü kesen daha sonra ise eline aldığı taşla başını ezerek öldüren koca gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Denizli’nin Çivril​ ilçesinde otomobiliyle seyir halinde ilerleyen G.Ö. yolda motosikletiyle giden Hüseyin Şahan’ın önünü kesti. İkili arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya döndü.

G.Ö. yol kenarından aldığı taşla Şahan'ın başından yaralayıp ardından tüfekle bacağına ateş edip kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ettikten sonra ekiplere durumu bildirirken olay yerine gelen sağlık ekipleri Şahan’ın başının taşla ezilerek öldüğünü belirledi.

KATİL KOCA GÖZALTINDA

Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde G.Ö.’yi gözaltına aldı. Zanlının ifadesinde Şahan'ı, eşini sürekli rahatsız ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.


 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...