Tgrt Haber

Eşini rehin aldı, emniyet amirinin tek sözüyle ikna oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Şubat 2024 12:24 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 12:36

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde eşini rehin alan kişi, emniyet amirinin yaklaşımı sayesinde ikna edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü​ Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, "silahla tehdit" suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E.'yi yakalamak için seferber oldu. Şahsın bulunduğu evi tespit eden ekipler operasyon düzenledi. 

Kapısında polisleri gören S.E., yakalanmamak için elindeki bıçak ile eşi Y.E.'yi rehin aldı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, şahsı ikna etmek için çalışma başlattı.Eşini rehin aldı, emniyet amirinin tek sözüyle ikna oldu - 1. Resim

TEK SÖZÜYLE İKNA ETTİ 

Bu sırada olay yerine gelen emniyet amiri, şüpheli S.E. ile pencereden iletişime geçti. Burada şüpheliyle konuşan emniyet amiri, "Elindeki bıçağı bırak. Allah'ını seversen. Ben senin için geldim. Sana kurban olurum" diyerek şahsı ikna etti. Dışarıya çıkan S.E., teslim oldu.
Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen S.E., emniyete götürüldü. S.E. burada kendisini görüntüleyen gazetecilere "sanki terörist yakaladılar" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...