Tgrt Haber

Eşini ve iki oğlunu yangında kaybeden acılı baba yürekleri dağladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
26 Şubat 2024 18:03 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 18:30

Adana'da bir evde çıkan yangında eşi ve iki oğlunu kaybeden, kendisi de yanan acılı baba sözleriyle yürekleri dağladı.

Adana​'nın Kozan​ ilçesinde sabaha karşı 04.00 sularında Mustafa Parlak'a ait 2 katlı evde elektrik kontağından kaynaklı bir yangın​ çıktı. Baba Mustafa Parlak yangını fark edip kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı ancak yangın hızla büyüyerek evi tamamen sardı.

Eşini ve iki oğlunu kaybeden acılı baba: Keşke ben ölseydim de bu acıyı yaşamasaydım - 1. Resim

EŞİ VE ÇOCUKLARI UYANAMADI

O esnada evde uyuyan anne Zeynep Parlak ve oğulları Sezer ve Sefa uyanamadı. Baba panikle kendini 2. kattan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak aile hurdacılıkla geçimini sağladığı için evin alt katında bulunan hurdaların söndürülmesinde zorluk yaşandı.

Eşini ve iki oğlunu kaybeden acılı baba: Keşke ben ölseydim de bu acıyı yaşamasaydım - 2. Resim

Yangından dolayı evde çökmeler de meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından yangın söndürülerek kontrol altına alınırken, gün boyu evde soğutma çalışması yapıldı. Yanan evden anne ve iki gencin cenazesi çıkarılırken, cenazeler Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Eşini ve iki oğlunu kaybeden acılı baba: Keşke ben ölseydim de bu acıyı yaşamasaydım - 3. Resim

"KEŞKE ÖLSEYDİM DE BU ACIYI GÖRMESEYDİM"

Yangında balkondan atlayarak son anda kendini kurtaran ancak yaralanan baba Mustafa Parlak, kafası ve elleri sargılı bir halde eşi ve iki oğlunun cenazesine katıldı. Anne ve iki oğlunun yan yana defnedildiği cenaze namazı öncesi baba Parlak, "Ben 1992 yılında 6'ncı kattan düşerek ölümden döndüm. O zaman ölseydim bu acıyı görmezdim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, evi ve yakınlarını kaybeden aileye destek oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...