Tgrt Haber

Cinnet getiren adam evi kana buladı! Eşini ve oğlunu öldürdü, kendisi ağır yaralı

19 Ağustos 2023 12:39 - Güncelleme : 19 Ağustos 2023 12:45

Adana'nın Çukurova ilçesinde sabah saatlerinde cinnet getiren adam evi kana buladı. Eşini ve oğlunu bıçaklayarak öldüren adam kendini de yaraladı. Hastaneye kaldırılan şahsın durumu ağır.

Ülkede aile içi şiddet​, cinnet getirme ve cinayet​ haberleri günden güne artıyor. Bu kez kötü haber Adana​'dan geldi. Merkez Çukurova​ ilçesi Toros Mahallesi 78101. Sokak'ta bulunan bir apartmanın 9. katında meydana gelen olayda; sabaha karşı cinnet getiren C.S (49), eşi D.S (43) ve 16 yaşındaki oğlu A.S'yi bıçaklayarak öldürdü.

KENDİNİ DE YARALADI

Eşini ve oğlunu canice öldüren zanlı daha sonra bıçakla kendini de yaraladı. Sesler üzerine komşuları polise haber verdi.

Cinnet getiren adam evi kana buladı! Eşini ve oğlunu öldürdü, kendisi ağır yaralı

ANNE VE OĞLU OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, anne ve oğlunun öldüğünü belirledi. Ağır yaralı olan adam ise hastaneye kaldırıldı. Anne ve oğlunun cenazeleri de morga kaldırıldı.

Öte yandan olayda iki bıçak kullanıldığı tespit edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...