Tgrt Haber

Balıkesir'de vahşet! Eski eşi tarafından başından vuruldu

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Kasım 2022 11:00 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 11:09
Balıkesir'de vahşet! Eski eşi tarafından başından vuruldu

Balıkesir'de 21 yaşındaki genç kadın, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesi genç kadının durumunun kritik olduğu öğrenildi. 

Balıkesir​'in Havran ilçesinde 21 yaşındaki Gülay A., boşandığı eşi tarafından sokak ortasında başından vuruldu. Bir çocuk annesi genç kadın ağır yaralanırken, Edremit​ Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Boşandığı eşi Onur K. ile karşılaşan Gülay A. arasında çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgada Onur K., eski eşi Gülay A.'ya aracından aldığı tüfekle ateş açtı. Gülay A., başından aldığı yara ile ağır yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gülay A., 112 ambulansı ile önce Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı, ardından da Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine sevk edildi.

Balıkesir'de vahşet! Eski eşi tarafından başından vuruldu

YAŞAM SAVAŞI SÜRÜYOR

Ameliyata alınan Gülay A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olay ile ilgili olarak Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...