Tgrt Haber

Eski karısını vahşice katletmişti! 5 çocuk annesiz kaldı: Kan donduran olayda yeni gelişme

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2024 09:37 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 09:38
Eski karısını vahşice katletmişti! 5 çocuk annesiz kaldı: Kan donduran olayda yeni gelişme

Siirt'te eski eşi olan 5 çocuk annesi kadını Saliha K.'yı bıçaklayarak öldüren zanlı İdris K. daha sonrasında intihara kalkışmıştı. Katil zanlısı tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Siirt​'te geçtiğimiz gün meydana gelen olayda; 5 çocuk annesi S.K., evine gelen eski eşi İ.K ile henüz belirlenemeyen nedenle  tartışmaya başlamış bu tartışmanın sonu vahşetle sonuçlanmıştı...

Tartışma esnasında kıskançlık krizi geçiren İ.K., eski eşi S.K'yı bıçakladıktan sonra bileklerini keserek intihar girişiminde bulunmuştu. S.K., hayatını kaybederken, İ.K., ağır yaralı olarak Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Kan donduran olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İntihar girişiminin ardından hastaneye kaldırılan İdris K., tedavisinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...