Tgrt Haber

Eski sevgilisine tehditler savurup, bıçaklayan adama 18,5 yıl hapis talebi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Mart 2023 09:55 - Güncelleme : 23 Mart 2023 10:16

İstanbul'da tartıştığı eski sevgilisinin telefonunu zorla almak isteyen adam, tehdit ettikten kadının sokak ortasından bıçaklayarak yaralamıştı. Olaya ilişkin yürütülen soruşturmada, zanlı 3 ayrı suçtan 18,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

İstanbul Kağıthane​'de 25 Ocak'ta meydana gelen olayda, konuşmak istediği için iş yerine gittiği eski sevgilisi 37 yaşındaki Fitnet K. ile tartışan Turgay Parlak, kadının telefonun zorla almaya çalıştı ve tehditler savurduktan sonra bıçakladı. Olay sonrası başlatılan soruşturmada Parlak'ın yargılanmasına devam edildi. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, mahkeme tarafından hazırlanan iddianamede, Parlak ile Fitnet K.’nın duygusal ilişki yaşamakta oldukları, olaydan yaklaşık 2 hafta önce aralarındaki tartışma üzerine müştekinin birlikte kaldıkları evden ayrıldığı aktarıldı.

ZORLA TELEFONUNU ALMAK İSTEDİ

İddianamede, ayırıca olay günü Parlak’ın öğle saatlerinde kadının iş yerinin önüne gelerek kendisiyle konuşmak istediği, bir süre yürüyerek sohbet ettikten sonra 'telefonunu ver, benim sosyal medya hesabım var onu kapatacağım’ dediği, aldığı telefonu herhangi bir işlem yapmadan geriye müştekiye verdiği ancak bir süre sonra tekrar telefonu isteyince bu kez vermek istemediği kaydedildi.

Eski sevgilisine tehditler savurup, bıçaklayan adama 18,5 yıl hapis talebi

"İŞ YERİNİ SİLAHLA TARAYACAĞIM"

Bunun üzerine yaşanan arbede sırasında telefonu zorla aldığının anlatıldığı iddianamede, Parlak’ın ‘seni öldüreceğim, iş yerini silahla tarayacağım’ şeklinde tehdit​ ettiği, ardından çıkardığı bıçağı 3 kez müşteki Fitnet K.’ya savurduğu, ilk 2 hamlenin müştekinin vücuduna isabet etmediği ancak 3.hamlede müştekiyi bacağından yaraladığı belirtildi.

GÖRÜNTÜLER HER ŞEYİ ORTAYA DÖKTÜ

Görüntü izleme ve inceleme tutanağının da yer aldığı iddianamede, olay sırasında şüpheli Parlak’ın, arbede sırasında kıyafetinden çıkardığı kesici aleti müştekiye savurduğunun görüntülere de yansıdığı aktarıldı.

Eski sevgilisine tehditler savurup, bıçaklayan adama 18,5 yıl hapis talebi

18,5 YILA KADAR HAPİS TALEBİ

Hazırlanan iddianamede Turgay Parlak’ın ‘tehdit’, ‘silahla kasten yaralama’ ve ‘silahla yağma’ suçlarından toplamda 11,5 yıldan 18,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Şüphelinin yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...