Tgrt Haber

Eskişehir merkezli FETÖ/PDY operasyonunda tutuklama

13 Kasım 2015 20:26
Eskişehir merkezli FETÖ/PDY operasyonunda tutuklama

Eskişehir merkezli 6 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan, "Eskişehir il imamı, il imam yardımcısı, eyalet ve bölge imamları"nın da aralarında bulunduğu 9 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Eskişehir merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan, "Eskişehir il imamı, il imam yardımcısı, eyalet ve bölge imamları"nın da aralarında bulunduğu 9 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Eskişehir merkezli olmak üzere İstanbul, Diyarbakır, Kayseri, Bursa ve Tokat'ta yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 şüpheliden, Mehmet M, Mustafa A, Mehmet H, Okan B, Gürol D, Selim K, Kemal T, Metin K. ile Rıdvan P, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerin ardından adliyeye getirildi.

Söz konusu şüphelilerden, Eskişehir il imamı olduğu iddia edilen Mehmet M. tutuklandı. Diğer 8 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında eski Dernekler İl Müdürü Adem K, kuyumcu Yalçın E, Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Ç. ile üniversite öğrencisi İsmail O. tutuklanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...