Tgrt Haber

Eskişehir'de bir eğlence mekanında dehşet: Bir genç hayatını kaybetti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Aralık 2022 07:40 - Güncelleme : 24 Aralık 2022 07:56

Eskişehir'de eğlence yerlerinin bulunduğu bir sokaktaki mekanda rastgele silahla ateş eden kişiyi, durdurmaya çalışan 21 yaşındaki genç hayatından oldu. Çevredekiler tarafından darp edilen şüpheli ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Eskişehir​'de alkollü mekanların bulunduğu bir sokaktaki eğlence mekanında sabaha karşı bir kişi dehşet saçtı. Alkollü eğlence mekanında oturan Onur Ö. ve arkadaşları, çevrelerine rahatsızlık verdikleri gerekçesi ile işletmeciler tarafından dışarı çıkarıldı. Daha sonra aracıyla mekanın önüne geldiği iddia edilen 28 yaşındaki Onur Ö., elindeki tabanca ile içeri girdi.

Eskişehir'de bir eğlence mekanında dehşet: Bir genç hayatını kaybetti

RASTGELE ATEŞ​ ETTİ

Etrafa ateş eden Onur Ö.’ye engel olmaya çalışan işletme personeli 21 yaşındaki Egemen Rahmi Demircioğlu, göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan 21 yaşındaki genç, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Demircioğlu’nun cenazesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Eskişehir'de bir eğlence mekanında dehşet: Bir genç hayatını kaybetti

Şüpheli Onur Ö. ise çevredekilerin darp etmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, emniyet güçlerince gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...