Tgrt Haber

Eskişehir'de polis midibüs şarampole uçtu: 14'ü polis 15 yaralı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 00:32 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 00:34

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde gerçekleştirilen kurtuluş etkinliklerine katılmak üzere görevli polis memurlarını taşıyan bir midibüs, yoğun sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Kazada, 14 polis memuru ile midibüsün şoförü yaralandı.

Eskişehir-Seyitgazi Karayolu'nda Seyitgazi​'nin Kurtuluşu ve Seyyid Battal Gazi'yi anma etkinliklerinde görevli polis memurlarını taşıyan midibüs​, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Ş.P. yönetimindeki araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki şarampole devrildi.

14 POLİS YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Midibüste bulunan 14 polis memuru​ ve 1 şoför araçtan çıkarıldı.

10 polis memuruEskişehir​ Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne, 5 memur ise Eskişehir​ Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Eskişehir'de polis midibüs şarampole uçtu: 14'ü polis 15 yaralı - 1. Resim

İlk belirlemelere göre kazada yaralananların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Eskişehir'de polis midibüs şarampole uçtu: 14'ü polis 15 yaralı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...