Tgrt Haber

Eskişehir'deki saldırganın arkadaşı konuştu: 'Yakında yapacağım' demişti

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Ağustos 2024 23:03 - Güncelleme : 14 Ağustos 2024 09:11
Eskişehir'deki saldırganın arkadaşı konuştu: 'Yakında yapacağım' demişti

Eskişehir'de 18 yaşındaki A.K. dün öğle saatlerinde çelik yelek, maske, balta ve bıçakla adeta dehşet saçtı. Önüne geleni bıçaklayan saldırgan o anları saniye saniye kaydetti. Yaşananların ardından A.K.'nin arkadaşı 17 yaşındaki Ayaz Bulut, arkadaşı hakkında dikkat çeken bilgiler verdi. 

Eskişehir​'de 18 yaşındaki A.K.'nın gerçekleştirdiği bıçaklı saldırı​ Türkiye'nin gündemine oturdu. Bilgisayar oyunundan etkilenen A.K. çelik yelek, maske, balta ve bıçakla sokağa çıkıp önüne geleni bıçakladı. Tutuklanan zanlının arkadaşı konuştu.

Korkunç anları vücut kamerası ile saniye saniye kaydeden zanlının uygulama arkadaşı 17 yaşındaki Ayaz Bulut, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bulut, "Olayı gördüğümde çok şaşırdım. Elim ayağım titredi. Ben bunları söylediğinde kesinlikle ciddi olduğunu düşünmüyordum" dedi. 

Eskişehir'deki saldırganın arkadaşı konuştu: 'Yakında yapacağım' demişti - 1. Resim

"Bize 'Sokaktaki kedilere tekme atıyorum, adam öldürme videoları izliyorum, eve gelen misafir çocuklarını dövüyorum. Bunlar benim hoşuma gidiyor' diyordu" diye zanlının söylediklerini aktaran 17 yaşındaki genç, şunları söyledi: 

"BABAM BENİ DÖVÜYOR' DİYORDU"

"Eskişehir'de saldırı yapan kişi benim arkadaşımdı. Bir mesajlaşma uygulamasından arkadaşımdı. Bize daha önceden ‘Ben gidip parti binasına molotof atacağım. Sokaktaki kedilere tekme atıyorum. Adam öldürme videoları izliyorum. Eve gelen misafir çocuklarını dövüyorum. Bunlar benim hoşuma gidiyor' diyordu. Böyle garip bir çocuktu. Bunun sebebi aile sevgisi görmemesi olabilir. Çünkü bize de anlatıyordu. ‘Babam beni dövüyor' diyordu. Ben bunları söylediğinde kesinlikle ciddi olduğunu düşünmüyordum. Hatta dalga geçtiğini sanıyordum."

Eskişehir'deki saldırganın arkadaşı konuştu: 'Yakında yapacağım' demişti - 2. Resim

"YAKINDA YAPACAĞIM' DEMİŞTİ"

Haberi başka bir arkadaşının söylediğini belirten Ayaz Bulut, "Olayı gördüğümde çok şaşırdım. Elim ayağım titredi. Psikolojisi bozuk olduğu için bunları yaptığını düşünüyorum. Oyun oynarken bana ‘Ben bunları gerçek insanlara da yapmak istiyorum. Yakında yapacağım' gibi şeyler söylüyordu. Ben onun tedavi görmesini ve cezası ne ise çekmesini düşünüyorum. Aile sevgisi gerçekten çok önemli. Çocuğunuzu ilgisiz bırakmayın. Arkadaş​ çevresine çok dikkat etsin. Sosyal medya kullanımına çok dikkat etsinle" diyerek zanlının konuşmasını aktardı.

Eskişehir'deki saldırganın arkadaşı konuştu: 'Yakında yapacağım' demişti - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...