Tgrt Haber

Eskişehirspor taraftarı TOGG’a saldırdı! Ayran ve bozuk para fırlattılar…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2023 09:31 - Güncelleme : 18 May 2023 09:47

Son dakika haberi: Kütahya Belediyespor ile Eskişehirspor arasındaki maçta stadyuma sergilenmek üzere gelen TOGG’a Eskişehir taraftarlarından para ve ayran atıldı. Tepki çeken görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’nin yerli otomobil hayali gerçek oldu. Anadolu turuna çıkan TOGG​ vatandaşlar ile buluşurken yoğun ilgi ile karşılanıyor. Ancak TOGG’un Kütahya’daki gösteriminde istenmeyen görüntüler yaşandı. Anadolu Ateşi kırmızı renkli SUV modeli Kütahya’da sergilenmeye başladı.

STADYUMDA SALDIRIYA UĞRADI

İlk kez Kütahya​'da sergilenen Anadolu kırmızısı TOGG, binlerce vatandaşın ilgisini çekti ve etrafını sardı. Daha sonra TOGG, Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan Belediye Kütahyaspor- Eskişehirspor maçına damga vurdu.

Dumlupınar Stadyumu'nda oynanan Belediye Kütahyaspor-Eskişehirspor maçına TOGG getirildi.

Stadyuma sergilenmek için gelen yerli otomobil TOGG’a Eskişehirspor tribünlerinden bozuk para ve ayran atıldı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Efxs 19 Mayıs 2023 20:33

Bunlar hiçbirşeye layık değil

Sonraki Haber Yükleniyor...