Tgrt Haber

Esnafın kabusu çete çökertildi: İş yerlerine silahlı saldırı düzenlemişlerdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Aralık 2023 09:39 - Güncelleme : 20 Aralık 2023 10:22

İstanbul Şişli'de esnafı kabusu olan silahlı çete, düzenlenen operasyonla çökertildi. Polis ekiplerinin çete evine düzenlediği baskında, 5 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Baskında; çelik yelek, 2 adet tabanca ile çok sayıda Hint keneviri tohumu ele geçirildi.

İstanbulŞişli​'de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda; otomobille cadde üzerinde seyreden çete​ üyelerinden biri taksi durağına ateş açmıştı. Saldırı anı kameralara yansırken, ölen ya da yaralanan olmazken polis ekipler çalışma başlattı.

EKİPLER DÜĞMEYE BASTI

Ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında, kısa sürede plakasını tespit edilen araç bir süre takibe alındı. Araç park halinde olduğu esnada ise polis operasyon için düğmeye bastı. Araca yaklaşan polis içerisindeki Hacı Bayram A.‘yı kıskıvrak yakaladı.

SİLAHLI ÇETE ÇÖKERTİLDİ

Şahsın üst aramasında ise ruhsatsız tabanca ile 13 adet mermi ele geçirildi. Şahsın yapılan sorgusunda taksi durağına ateş açan şüpheli olduğu tespit edilince gözaltına alındı. Ayrıca şahsın “kasten yaralama” suçundan da 11 ay kesilmiş hapis cezasının olduğu ortaya çıktı. Çalışmalara devam eden Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, olaya karışmış olabilen ile M.A., K.A, N.S. ve M.S. isimli şahısları da aynı sokak içerisinde durdurdu.

EVDEN SİLAH VE ÇELİK YELEK ÇIKTI

Şahısların şüpheli hareketlerine devam etmeleri ve aynı adreste kaldıklarını belirtmeleri üzerine evde arama yapıldı. Şahısların ikametinde yapılan aramalarda, bazanın altından çelik yelek, masanın çekmecesinden ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet mermi, çok sayıda kenevir tohumu ele geçirildi. Aramaları ardından bulunan silahlara ve diğer malzemelere el konulurken, 5 şüpheli ise emniyete götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...