Tgrt Haber

Esra Erol kimdir, eşi kim?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 14:23 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 18:51
Esra Erol kimdir, eşi kim?

Sunduğu programlar ve özellikle evlilik programlarıyla tanınan Esra Erol çokça kişi tarafından merak edilen bir isim. Peki, Esra Erol kimdir? İşte Esra Erol'un eşi Ali Özbir ve detaylar...

Sunduğu sabah programları ve evlilik programlarıyla Türkiye'nin tanınan yüzlerinden biri haline gelen Esra Erol​, son günlerde sıkça merak edilen bir konu haline geldi. Esra Erol'un hayatı, seyirciler tarafından sürekli araştırılan bir konu oldu. İşte Esra Erol'un hayatına dair detaylar...

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol, İstanbul​ Eyüp'te 12 Mayıs 1982 tarihinde doğan ve beş kız çocuğunun ortancası olan bir televizyoncu ve sunucudur. Aslen Sinop​ Ayancık'lı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Erol, babasının tayin olduğu Kütahya​'da İlk, orta ve lise eğitimini tamamlamıştır. Kız lisesi Çini Seramik mezunu olan Esra Erol, Açık Öğretim Fakültesi'nden mezun olmuş ve daha sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Beden Eğitimi öğretmeni olma planlarından vazgeçip televizyonculuk kariyerine yönelen Erol, yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları lise yıllarından beri sunmuştur. İki kez Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek'i kazanan Esra Erol, 2010 yılında sosyal sorumluluk projesi Umut Evi'ni başlatarak binlerce kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti vermiş ve mavi kapak kampanyasıyla engelli vatandaşlara destek sağlamıştır. 2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol, bu birliktelikten iki çocuk annesidir.

ESRA EROL EŞİ KİM?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'dir. Yunan asıllı Ali Özbir, 1968 senesinde Kars'ta dünyaya gelmiştir. 2010 senesinde Esra Erol ile dünya evine giren çift, uzun yıllardır birlikte.

Esra Erol'un boşanma iddialarıyla ilgili net bir açıklama olmamakla birlikte, çiftin evliliklerine devam ettiği görünüyor. İlerleyen günlerde konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağını bekleyip göreceğiz.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...