Tgrt Haber

'Et taşıyoruz' dediler, kamyondan 23 kaçak göçmen çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ocak 2023 11:33 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 11:49
'Et taşıyoruz' dediler, kamyondan 23 kaçak göçmen çıktı

Ankara'da şüphe üzerine park halindeki kamyonun yanına giden polis ekipleri, 'et taşıyoruz' cevabı alınca araçta arama yaptı. Aramada kamyonun kasasından 23 kaçak göçmen ile FETÖ'den kayıtları olan 2 kişi yakalandı.

Ankara​'da gece saatlerinde Esenler​'de bir sokakta park halinde duran bir kamyondan şüphelenen polis ekipleri, araçta arama yapmak istedi. Kamyonun yanına giden polisler, şüphelilerden 'et taşıyoruz' cevabı alınca araçta arama yaptı.  Aracın kasasında Hayrettin K. ve Şaban B. ile Afganistan uyruklu 21 kaçak göçmen, Filistin uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı.

ARAÇTA 9 ADETA UYUŞTURUC HAP ELE GEÇİRİLDİ

Aracın gösterge panelinde ise 9 adet uyuşturucu​ hap ele geçirildi. Hayrettin K. ve Şaban B. isimli şahıslara yönelik yapılan sorgulamada "FETÖ Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan kayıtları oldukları tespit edildi.

Gözaltına alınan Cengiz Han S., Selim Y., ve Süleyman T. sevk edildikleri adli makamlarca haklarında adli kontrol hükümleri uygulanırken, Hayrettin K. ve Şaban B. isimli şahıslar ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...