Tgrt Haber

Etkili sağanak İstanbul trafiğini felç etti!  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 18:15 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 19:00
Etkili sağanak İstanbul trafiğini felç etti!  

İstanbul'da günlerdir uyarısı yapılan sağanak aniden bastırınca yollar göle döndü. Başakşehir ve Büyükçekmece'de araçlar sular içinde kaldı. Etkili sağanak yağış trafiği de olumsuz etkiledi. İş çıkışı saati ile beraber trafik adeta durma noktasına geldi. İşte ayrıntılar... 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dünden itibaren yaptığı uyarıların ardından bugün İstanbul​ yağmura teslim oldu. Aniden bastıran sağanak sonrası, Başakşehir ve Büyükçekmece'de yollar göle döndü. Araçlar sulara gömüldü.

AFAD​, cep telefonlarına son dakika SMS gönderdi. Mesajda, "Meteorolojiye göre İstanbul’da kuvvetli yağışların yarın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Sel​, yıldırım, su baskınlarına karşı dikkatli olunmalıdır" denildi. 

TRAFİK​ FELÇ OLDU! 

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul'da İBB haritasına göre trafik yoğunluğı yüzde 80'lere kadar geldi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'na göre saat 17.45 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 83 oldu.

Etkili sağanak İstanbul trafiğini felç etti!  

Su baskınlarının meydana geldiği Başakşehir, Büyükçekmece, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy'de trafik durma noktasına geldi. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...