Tgrt Haber
 - Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı
1 saat 59 dakika önce

Ölümüne dakikalar kala! Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'daki bir mekanda sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
2 saat 34 dakika önce

Taksi parasını ödemeyen müşterinin evini balta ve sopalarla bastılar!

Bursa'da taksiye binen bir kişi taksiden inerken tutan ücreti ödemedi. Taksici ve müşteri arasında tartışma çıktı. Duruma öfkelenen taksici durağa gelip durumu arkadaşlarına anlatınca duraktakilerle birlikte şahsın evini sopa ve baltalarla bastılar. Dakikalarca müşterinin indiği yerde bekleyen taksicilerin o anları kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
2 saat 51 dakika önce

İzmir'deki korkunç cinayet kamerada! Arkadan yanaşıp defalarca bıçakladı

İzmir'de meydana gelen korkunç cinayet kameralara saniye saniye yansıdı. Aralarında alacak verecek meselesi olan baba - oğul ve borç aldığı Ercümen Yıldırım adlı kişinin karşılaşması cinayetle bitti. Defalarca bıçaklanan Yıldırım hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
3 saat 17 dakika önce

9 katlı bina yerle bir oldu! O anlar dron kamerasında

6 Şubat 2023 deprem felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde 9 katlı, hasarlı bina iş makinesi ile yıkıldı. O anlar dron kamerasıyla görüntülendi.
Gündem - Gündem
4 saat 15 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu: 1 haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi

Bakan Yerlikaya emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 12-19 Eylül 2024 tarihleri arasında 2 milyon 645 bin 136 aracın denetlendiğini ve toplam 466 bin 170 sürücüye işlem yapıldığını duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 36 dakika önce

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’da meydana gelen feci kazada tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Ayrıca kaza yapan minibüsten çok sayıda kümes hayvanı ve koyunlar da çıktı.
 - Yanmaktan son anda kurtuldu
5 saat 24 dakika önce

Emniyet kemeri takmadı, ölümden kurtuldu! Kurallara uymamak bu kez işe yaradı

Bursa'da yol ayrımında kararsız kalan sürücü refüjdeki direğe çarptı. Otomobil alev alırken  araçtan fırlayan sürücü son anda kurtuldu.
 - Tüm yurdu saracak
5 saat 53 dakika önce

Meteoroloji haritayı yayımladı, tüm yurdu saracak! Sonbahar provası 3 gün sonra bitiyor

Meteoroloji 22 Eylül Pazar günü hava durumu haritasını yayımladı. Hava sıcaklığında düşüş sürerken adeta sonbahar provası yapıldı. Pazar günü dışarı çıkma planı yapanlar havanın nasıl olacağını merak ediyor. İşte son yayımlanan rapora göre il il hava durumu...
Gündem - Gündem
8 saat 7 dakika önce

Kırıkkale'de sağanak yağış sel getirdi: Akıntıya kapılan kız çocuğu yürekleri ağza getirdi

Kırıkkale'de şiddetli yağışlar sonucu sel yaşandı. Ahılı Deresi'nin taşmasıyla yollar ırmağa döndü. Akıntıya kapılan kız çocuğu kurtarıldı.
Gündem - Gündem
8 saat 23 dakika önce

Üsküdar tünelde aşırı hız ölüm getirdi: Sürücü hayatını kaybetti

Üsküdar'da motosikletin aşırı hız sonucu sürücünün kontrolünden çıkarak kaza yaptı. İki kişinin bulunduğu kazada sürücü yaşamını yitirdi.
 - CHP'li vekilin aracından çıktı
9 saat 36 dakika önce

CHP'li milletvekili Ediz Ün'ün arama yapılan aracında bulundu: Suçu şoförüne attı

CHP Milletvekili Ediz Ün'e ait araçta yapılan araçta yüzlerce gümrük kaçağı elektronik sigara bulundu. Vekil Ün yaptığı ilk açıklamasında bu durumun şoförünün cahilliği olduğunu aracının trafikte geçiş üstünlüğünü kullanarak bu işe bulaştıklarını öne sürdü.
 - Kritik ziyaret başladı
10 saat 18 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de: Türkevi girişinde sevgi gösterisiyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD temasları başladı. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için giden Erdoğan önce Türkevi'ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.
Gündem - Gündem
10 saat 26 dakika önce

Gaziantep'te yağış sonrası kayganlaşan yol ölüm getirdi

TAG Otoyolu Gaziantep-Nurdağı kesiminde kayganlaşan yol sebebiyle araçlar birbirine girdi. İki tır ve bir minibüsün karıştığı kazalarda ölüm haberi geldi. 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
11 saat 12 dakika önce

Düğün konvoyundan ateşlenen mermi 7 yaşındaki Nisa'yı öldürdü

Muş'ta düğün konvoyundan havaya sıkılan kurşunlar 7 yaşındaki kız çocuğunun hayatına mal oldu. Evinin önünde duran Nisa Sönmez acı bir şekilde yaşamını yitirdi.
Gündem - Gündem
11 saat 51 dakika önce

Fenerbahçe-Galatasaray taraftarları birbirine girdi

Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendi. Maç sonu taraftarlar kutlamalara katıldı. Mardin'de galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray taraftarları ile Fenerbahçe taraftarları arasında kavga çıktı.
Gündem - Gündem
14 saat 4 dakika önce

Aydın’da mama kavgasında kan aktı: Yaralılar var!

Aydın’da sokak hayvanları için çıkan mama kavgası kanlı bitti. Bıçaklı yaralama olayında 2 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Engelli çocuğa istismar iddiası
14 saat 7 dakika önce

Eskişehir'de tepki çeken olay! Engelli çocuğa istismar iddiasıyla 3 kişi tutuklandı

Eskişehir'de engelli çocuğa cinsel istismar iddiasıyla ekipler harekete geçti, 3 kişi hakkında karar çıktı. Yabancı uyruklu kişi dail olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.
Gündem - Gündem
15 saat 17 dakika önce

Tokat’ta asansör boşluğu faciası: 2 işçiden 1’i öldü!

Tokat'ta asansör boşluğuna düşen 2 işçiden 1'i hayatını kaybetti. Diğer yaralının durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gündem - Gündem
15 saat 30 dakika önce

Evinde özel iklimlendirme düzeneğiyle uyuşturucu imal ederken yakalandı

Samsun'da evinde özel iklimlendirme düzeneğiyle uyuşturucu imal eden şahıs yakalandı. Şahsın uyuşturucu kullanmaktan 2 yıl 1 ay hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı.
 - Görenler şaştı kaldı
16 saat 9 dakika önce

Görenler Venedik sandı ama burası Adana! Kayıkla böyle gezdiler

Adana'da etkili olan sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar adeta göle döndü. Sokağını sular altında gören vatandaşlar kayıkla gezip o anları sosyal medyada paylaştı. Manzarayı görenler Venedik benzetmesi yaptı.
Sona Git