Tgrt Haber

Evinde onlarca kedi ve köpek ölüsü bulunmuştu! Marmaris’teki vahşette yeni gelişme: Yaşlı kadın akıl hastanesine sevk edildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Aralık 2022 07:52 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 07:59

Muğla’da evinden çok sayıda kedi ve köpek ölüsü bulunan yaşlı kadın akıl hastanesine sevk edildi. Yalnız yaşadığı öğrenilen kadının bahçesinden 5 kamyona yakın hurda ve birikmiş çöp ile hayvan ölüsü bulundu.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde komşuların hem köpek seslerinden hem de evin civarından gelen kokular sonrası durum ekiplere bildirildi. Polis aldıkları savcılık kararı ile izin ile arama yaptı. Yapılan aramada onlarca hayvan ölüsü ile 40’tan fazla canlı hayvan bulundu. Dehşetin yaşandığı evde emniyet güçleri ve belediye ekipleri canlı hayvanları kurtardı. Hayvanlar, Marmaris Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne sevk ederek veteriner hekimler tarafından tedavi altına alındı.  

YAŞLI KADIN​ AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Vicdanları sızlatan onlarca kedi​ ve köpek ölüsü sosyal medyada gündem oldu. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen 74 yaşındaki kadın H.A.’nın bahçesinde ayrıca 5 kamyona yakın hurda ve birikmiş çöp bulundu. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerine zorluk çıkaran yaşlı kadın emniyetteki ifadesinde tutarsızlıklar nedeniyle psikiyatrik muayene için Marmaris Devlet Hastanesine götürüldü. Yaşlı kadın buradan Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine polis eşliğinde ambulans ile sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...