Tgrt Haber

Evini uyuşturucu imalathanesine çevirdi: Kurduğu düzenek yangın çıkardı

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 12:09

Bağcılar'da bir şahsın evinde, uyuşturucu madde yetiştirmek için kurduğu düzeneğinin elektrik sisteminden kaynaklı yangın çıktı. Şahıs gözaltına alınırken evinde bulunan 15 adet kök kenevir ele geçirildi.

İstanbul'un Bağcılar​ ilçesine bağlı Mahmutbey Mahallesi'nde bulunan bir evde 6 Kasım günü yangın​ çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü.

YANGINA ELEKTRİK SİSTEMİNDEKİ ARIZA NEDEN OLMUŞ

Evde bulunan B.M.Y. (35) isimli şüpheli şahıs, gözaltına alınırken adreste yapılan aramalarda 15 adet kök kenevir​, 21 adet farklı marka ve boyutlardaki şişelerde hint keneviri yetiştirilmesinde kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Polis ekiplerinin olay yerinde başlattığı geniş çaplı inceleme sonucu, yangının uyuşturucu​ madde yetiştirmek için kurulan düzeneğin elektrik sisteminden çıktığı belirlendi.

Evini uyuşturucu imalathanesine çevirdi: Kurduğu düzenek yangın çıkardı

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Şüpheli şahsa yönelik yapılan sorgulamada, “Kasten Yaralama” suçundan kaydının olduğu öğrenilirken konu ile ilgili yakalanan şahıs hakkında “2313 SKM uyuşturucu madde murakabesi" suçundan sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...