Tgrt Haber

Evlat dehşeti: Kavga ettiği babasını katletti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Mart 2023 23:58 - Güncelleme : 29 Mart 2023 00:05
Evlat dehşeti: Kavga ettiği babasını katletti

Zonguldak'ta baba ile oğlu arasında çıkan kavga kanlı bitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu C.D. eline aldığı kesici aletle babasını kasığından ve kalbinden yaraladı. Tedavi altına alınan baba Demirci yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zonguldak​'ın Ereğli​ ilçesinde akşam saatlerinde bir apartmanda meydana gelen olayda, baba Ahmet Demirci (43) ile oğlu C.D. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

BABASINI KATLETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. C.D. eline aldığı kesici aletle babasını kasığından ve kalbinden yaraladı. Biranda kanlar içinde kalan Ahmet Demirci için olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Adrese gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet Demirci'ye ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Hemen tedavi altına alınan Demirci yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Oğlu C.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Ahmet Demirci'nin cansız bedeni akşam saatlerinde alınarak Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...