Tgrt Haber

Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalandı

05 Eylül 2022 23:18 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 23:23
Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde ekiplerin yol kontrol noktasında yapılan uygulamada, eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalandı. Teröristlerin aracında yapılan aramada, 1 adet el bombası ve 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ele geçirildi.

Türkiye’de kanlı eylem hazırlığında olan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için yürütülen çalışmalara kız kesilmeden devam ediliyor. Bir yandan Türk Silahlı Kuvvetleri bir yandan da İçişleri Bakanlığı’na bağlı ekipler denetimlerini sıklaştırdı.

ARAÇTA EL BOMBASI​ VE TABANCA ÇIKTI

Diyarbakır’ın Silvan​ ilçesinde ekiplerin yol kontrol noktasında yaptığı denetim uygulamasında, eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalandı. Diyarbakır’da eli kanlı terör örgütü PKK’ya büyük bir darbe daha indirilirken, teröristlerin kullandığı araçta yapılan aramada, adet el bombası ve 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ele geçirildi.

Diyarbakır’da eylem hazırlığındaki 4 PKK’lı terörist kıskıvrak yakalandı

TERÖRİSRLER GÖZLATINA ALINDI

Araçta bulunan ve terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen 4 terörist Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınırken ifade işlemleri devam ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...