Tgrt Haber

Son dakika! Şanlıurfa'da kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 PKK şüphelisi yakalandı

14 Eylül 2022 11:03 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 16:34
Son dakika! Şanlıurfa'da kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 PKK şüphelisi yakalandı

Son dakika haberi: Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde aralarında yargı mensuplarının da bulunduğu kamu görevlilerine eylem hazırlığındaki 4 PKK şüphelisi gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı​, ŞanlıurfaSuruç​'ta saldırı hazırlığındaki  PKK​ ile iltisaklı 4 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Konuya ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyelerine yönelik Şanlıurfa İl Jandarma​ Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda, Suruç bölgesinde görev yapan yargı mensuplarının da içerisinde olduğu kamu görevlilerine eylem hazırlığında olan ve PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü ile iltisaklı olduğu değerlendirilen 4 şüpheli gözaltına alındı."

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, terör örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, PKK’yla iltisaklı dört şüphelinin, aralarında yargı mensuplarının da bulunduğu Suruç bölgesinde görev yapan kamu görevlilerine eylem hazırlığında oldukları belirlendi.

4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.​​​​​​​ Düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir tabanca, tabancaya ait şarjör ve çok sayıda fişek ile dijital materyal ele geçirildi.


300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...