Tgrt Haber

Eylem hazırlığındaki PKK'lı terörist yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Ocak 2024 22:51 - Güncelleme : 05 Ocak 2024 23:26

Şanlıurfa'da eylem hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütü PKK mensubu bir kişi, düzenlenen nokta operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verilen mücadele hız kesmeden devam ediyor. Eylem hazırlığındaki teröristler tek tek tespit edilip düzenlenen operasyonlarla kıskıvrak yakalanıyor.

Şanlıurfa​ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Terörle Mücadele (TEM) ekipleri de Suriye​'den Türkiye​'ye kaçak yollarla giriş yapan bir teröristin yakalanması için operasyonun düğmesine bastı.

EKİPLER KISKIVRAK YAKALADI

Operasyon kapsamında; Özel Harekat Polislerinin destek verdiği ekipler, Haliliye ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, sasyonel eylem hazırlığındaki terör örgütü PKK/YPG​ üyesi bir terörist ile teröriste yardım ve yataklık yapan bir şüpheli yakalandı.

Adreste yapılan aramada, 2 tabanca ile bir miktar uyuşturucu hap ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...