Tgrt Haber

Eylemciler yine ortalığı yakıp yıktı

13 Kasım 2015 01:02
Eylemciler yine ortalığı yakıp yıktı

Silvan'daki olayları protesto etmek isteyen yüzleri maskeli bir grup, Çağlayan'da yollara barikat kurup polise havai fişek attı.

Taşocağı Caddesi'nde saat 21.00 sıralarında toplanan yüzleri maskeli bir grup sokaklara barikat kurdu. Çöp konteynerlerini yakarak deviren gruba polis müdahale etti. Polise havai fişek atan gruba güvenlik güçleri biber gazı ile müdahale etti.Polis müdahalesinin ardından yüzleri maskeli eylemciler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.Daha sonra, polis ekipleri TOMA yardımıyla barikatları kaldırarak yolu açtı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Polisin müdahalesi sırasında atılan gazdan etkilenen bir vatandaş cadde üzerinde fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin yardımı ile kendine gelen kişi olay yerinden uzaklaştı. Gazdan etkilenen mahalle sakinleri göstericilere tepki gösterdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ismaıl13 Kasım 2015 02:18

Turkıyenın ekmeyını yıyıpte sukunetını bozanlara toplu katlıam yapılmalı

Sonraki Haber Yükleniyor...