Tgrt Haber

Eyüpsultan'da can pazarı... Araç yayalara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Kasım 2023 06:53 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 07:04

İstanbul'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara araç çarptı. Korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybetti, diğer kişi hayatta kalma mücadelesi veriyor.

İstanbul​'un Eyüpsultan​ ilçesi dün akşam saatlerinde korkunç sir kazaya sahne oldu. Yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara bir aracın çarpması sonrası bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza​ akşam saatlerinde Silahtarağa Caddesi'nde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarptı.

BİRİNİN DURUMU AĞIR

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eyüp Devlet Hastanesine kaldırılan yayalardan birinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Okmeydanı Cemil Taşcıoğlu Hastanesi'ne kaldırılan diğer yaralının durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlatırken sürücü gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...