Tgrt Haber

9 saattir yanan fabrikada bir işçiye hala ulaşılamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Aralık 2022 14:15 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 00:48

İstanbul Eyüpsultan’da bulunan bir fabrikanın deposunda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede fabrikaya yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın kontrol altına alınırken bir kısmında da soğutma çalışmalarına devam ediliyor. Ayrıca fabrikada bir işçiye ulaşılamadığı öğrenildi.

İstanbulEyüpsultan​'da sanayi sitesinde bulunan bir fabrikada​ öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri dört bir koldan yangını söndürmek ve yakındaki boya fabrikasına sıçramaması için çalışma başlattı.

FABRİKALAR BOŞALTILDI, YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Çevredeki fabrikalar boşaltılırken, bölgede yollar araç trafiğine kapatıldı. Fabrikanın üzeri kara bulutlarla kaplanırken, yangın havadan görüntülendi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor.

"BİR İŞÇİYE ULAŞILAMIYOR"

Fabrikanın diğer kısımlarında bulunan işçiler ise tahliye edilirken, içeride 43 yaşındaki Sedat Cesur isimli işçinin kaldığı ve 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulunan Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, “Pirinççi Mahallemizde Şükrüoğlu Filtre Fabrikası’nda saat 14.00’te yangın çıktı. Bu yangın dolayısıyla gerekli çalışmalar 154 itfaiye personeli ve 51 tane itfaiye aracıyla hala sürdürülmektedir. Yangın kontrol altına alınmış ve bir kısım alanda soğutma çalışmalarına geçilmiş, söndürme çalışmaları ise bir kısım alanda devam etmektedir. Yangında 1 kişiye ulaşılamıyor veya haber alınamıyor. İnşallah o kişiye de ulaşıp haber almayı ümit ediyoruz. Hepimize geçmiş olsun” dedi.

 

9 saattir yanan fabrikada bir işçiye hala ulaşılamadı

YANGIN 9 SAATTİR SÜRÜYOR 

İstanbul'un birçok ilçesinden gönderilen itfaiye ekiplerine sık sık tankerlerle su takviyesi yapıldı. Ekipler, fabrikanın iç kısmında alevli şekilde devam eden yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Yaklaşık 9 saattir süren yangında fabrikanın duvarlarının bir kısmı duman tahliyesi yapılabilmesi için iş makineleriyle yıkıldı.

Haber alınamayan kişiye ulaşma çalışmaları devam ederken fabrika bölgesine çıkan caddeler araç trafiğine kapalı tutuluyor. 

9 saattir yanan fabrikada bir işçiye hala ulaşılamadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...