Tgrt Haber

Eyüpsultan'da yangın paniği: Çok sayıda kişi tahliye edildi!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
13 Haziran 2024 20:00 - Güncelleme : 13 Haziran 2024 20:01

Eyüpsultan'da yangında can pazarı yaşandı. Mahsur kalan 20 kişi tahliye edildi, 4 kişi dumandan etkilendi…

İstanbulEyüpsultan​'da 6 katlı bir binada çıkan yangında mahsur kalan 20 kişi, itfaiye​ ekipleri tarafından kurtarıldı. 4 kişi dumandan etkilenirken, bir vatandaşın içerden çıkarılırken 2 papağanını unutmadığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre, Eyüpsultan Düğmeciler Caddesi Ayten Sokak'ta bulunan 6 katlı bir apartmanda saat 17.30 sıralarında yangın​ çıktı. Yangının binanın elektrik saatlerinden çıktığı tahmin edilirken, yangın nedeniyle bina dumanla doldu. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Eyüpsultan'da yangın paniği: Çok sayıda kişi tahliye edildi! - 1. Resim

20 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Binanın dumanla dolması sonucu dairelerinde mahsur kalan 20 kişi ise itfaiye ekiplerince yangın söndürme merdiveniyle tahliye edildi. Binada yaşayan bir vatandaş​, 2 papağanını unutmadı, onları da kurtardı. Yangında dumandan etkilenen 4 kişiye ise olay yerinde müdahale edildi. Dumandan etkilenenlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangın ise itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...