Tgrt Haber

F-16'lar terör örgütü PKK'nın kampına bomba yağdırdı

14 Kasım 2017 00:34
F-16'lar terör örgütü PKK'nın kampına bomba yağdırdı

8. Anajet Üssü'nden kalkan F-16'lar, Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında terör örgütü PKK'nın kampına bomba yağdırarak 10 teröristi etkisiz hale getirdi. Öldürülen teröristlerin arasında Xebat ve Çekdar kod adlı sözde üstdüzey sorumluların da olduğu belirtildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile yapılan koordineli çalışma ile Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında PKK'lılar İHA ile tespit edildi. Habertürk Haber Merkezi'nden Mehmet Kayahan'ın haberine göre; insansız hava aracından alınan görüntü ve koordinatlar eş zamanlı olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bildirildi.

8. ANA JET ÜSTÜ'NDEN KALKAN F-16'LAR İMHA ETTİ

Şemdinli'deki Kanirash kampında kalabalık terörist grubun varlığı üzerine Diyarbakır 8. Anajet Üssü'nde F-16 savaş uçakları havalandı. F-16'lar terör örgütü PKK'nın yurtiçindeki önemli kamplarından birine bomba yağdırdı. Öldürülen 10 PKK'lı teröristin Şemdinli ÖSB (Öz Savunma Birliği) sorumlusu Xebat ve Çekdar kod adlı teröristlerin, sözde lider kadrodan olduğu belirlendi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...